Dispositivos e acessórios
Lamb Kebobs
Preparação 20min
Total 3h
6 portions
Ingredientes
-
raisins80 g
-
blanched almonds50 g
-
chilli powder (opcional)1 tsp
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
boneless lamb leg cubed (3 cm)500 g
-
unsalted butter soft15 g
-
nigella seeds1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
hot paprika1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
asafoetida1 pinch
-
stale bread torn in pieces50 g
-
garam masala2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
medium egg1
-
plain flour2 Tbsp
-
vegetable oil3 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
1611 kJ /
385 kcal
Gordura
26 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COMFORTING FAMILY FOOD
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Green Spelt Bread Patties
1h 10min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50min
Chicken Tikka Masala
45min
Sheek Kebab
1h 10min
Lamb Keema with Peas
1h
Egg-free mayonnaise
10min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1h 40min
Turkish Spiced Lamb Bites
1h 30min
Mini Hamburgers
4h 5min
Kofta Curry
1h 10min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min