Dispositivos e acessórios
Steamed Wholemeal Bread
Preparação 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
butter for greasing1 Tbsp
-
2 Tbsp oat flakes, for dustingsemolina for dusting2 Tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
10 g honeydark treacle (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, crumbledfresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seedssunflower seeds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
409 kJ /
98 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Sourdough-style Loaf
122h 45min
Five-seed bread
1h 50min
Classic Wholemeal
2h 40min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Spelt and Honey Tear and Share Bread
6h 40min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Spelt Bread
1h 45min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Soda Bread with Feta
30min
Yoghurt Bread
2h
Walnut Bread
2h 45min