Dispositivos e acessórios
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Preparação 20min
Total 30min
25 pieces
Ingredientes
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcional) to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.2 g
Energia
209 kJ /
49 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
2.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Margarita
10min
Guacamole
5min
Soubise Sauce
30min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Chicken Enchiladas
40min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Margarita with Citrus Dust
30min
Mai Tai
10min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Pozole Rojo
2h 5min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Tinga de Pollo
40min