Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Cupcakes
Preparação 15min
Total 1h 15min
24 pieces
Ingredientes
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
vanilla sugar1 tbsp
-
lemons peel only, no pith, to taste3 - 5
-
jumbo eggs4
-
sunflower oil4 oz
-
yogurt lemon flavored4 oz
-
lemon juice1 oz
-
all-purpose gluten-free flour6 ½ oz
-
corn starch2 oz
-
baking powder1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
366 kJ /
87 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Marble Cake
2h 10min
Lemon Bundt Cake
2h
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Pinot Noir Poached Pears
2h
Coconut Macaroons
30min
Gluten-Free Pretzels
2h 25min
Gluten-Free Crepes
45min
Vegetable Crackers
16h
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Banana Walnut Muffins
35min