Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Cupcakes
Preparação 15min
Total 1h 15min
24 pieces
Ingredientes
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
vanilla sugar1 tbsp
-
lemons peel only, no pith, to taste3 - 5
-
jumbo eggs4
-
sunflower oil4 oz
-
yogurt lemon flavored4 oz
-
lemon juice1 oz
-
all-purpose gluten-free flour6 ½ oz
-
corn starch2 oz
-
baking powder1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2 g
Energia
366 kJ /
87 kcal
Gordura
6 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
8.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2 Std.
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Buttercream Frosting
5 Min
Lemon Bundt Cake
2 Std.
Gluten-Free Pretzels
2 Std. 25 Min
Gluten-Free Crepes
45 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Birthday Cake
2 Std.
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Crunchy Granola
2 Std.
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Black and White Cookies
2 Std.