
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cake
- non-stick cooking spray
- 4 large eggs room temperature
- 4 oz organic cane sugar
- 8 oz dark chocolate (70%) in pieces
- 4 oz vegetable oil
- 4 ½ oz avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)
- ¼ tsp cream of tartar
- water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
- 1 tbsp confectioners sugar
- 3 tbsp freeze-dried raspberries
- 8 oz heavy whipping cream chilled
- unsweetened cocoa powder to dust
- 20 - 25 fresh raspberries to garnish, to taste
- edible gold leaf to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 411 kcal / 1720 kJ
- Proteína
- 5 g
- Gordura
- 33 g
- Hidratos de carbono
- 25 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Almond Dip
10min
Quiche Lorraine
50min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8h 30min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1h 5min
Black and White Cookies
2h
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Chocolate Lava Cake
45min
Chocolate Coconut Milk Custard
15min
Chocolate Beet Cake
1h 20min
Baked Spinach and Eggs
35min
Banana Walnut Muffins
35min