Dispositivos e acessórios
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
Preparação 50min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Crêpe Batter
-
large eggs3
-
salt1 tsp
-
whole milk10 ½ oz
-
rice flour5 ½ oz
-
salted butter room temperature2 oz
Filling
-
garlic cloves3
-
shallots halved3 oz
-
fresh parsley leaves (approx. 15 - 20 sprigs), plus extra to serve1 oz
-
salted butter room temperature1 oz
-
seafood mix frozen18 oz
-
crème fraîche1 oz
-
salted butter1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
21 g
Energia
1251 kJ /
358 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
27 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Chocolate Mousse
3h 20min
Cod with Citrus Butter
50min
Whisked Egg Whites
5min
Iced Cardamom Tea
10min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3h 30min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten-Free Crepes
45min
Rice Milk
10min
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Quark and herb spread
5min
Quince Tart
1h 10min
Gluten-Free Banana Bread
55min