![Fish Sticks Fish Sticks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8fc2bccb-6344-4821-8062-63e6744c6f20/Derivates/89e76a8a-e171-4698-8d46-4312c79372fa.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 ½ oz bread, torn into pieces, divided
- 35 oz water
- 2 tsp salt, divided
- 2 oz carrots, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 12 ½ oz red potatoes, peeled, cut into pieces (approx. ¾ in.)
- 16 oz cod fillets, skinless and boneless, cut into 4 even sized pieces then individually wrapped in parchment paper
- ½ oz olive oil
- 2 garlic cloves
- 5 ½ oz whole milk
- 1 oz all-purpose flour
- ½ oz salted butter
- 1 pinch ground black pepper
- ½ oz freshly squeezed lemon juice
- ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 15 sprigs)
- 2 large eggs
- 1 tsp mustard
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 347 kJ / 83 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 2 g
- Fibra
- 0 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Cake in a Jar
35 Min
Pumpkin Pie Bread
1 Std. 20 Min
Stuffed French Toast
40min
Spider Web Cupcakes
1 Std. 5 Min
Black and White Cookies
2 Std.
Layered Caramel Flan
6 Std.
Chocolate Icing (Ganache)
20 Min
Broccoli and Cheese Stromboli
1 Std. 20 Min
Chocolate Peanut Butter Cups
1 Std. 5 Min
Carrot Cake Cookies
35 Min
Buttercream Frosting
5 Min