Dispositivos e acessórios
Brood met olijven
Preparação 10min
Total 2h 20min
6 porties
Ingredientes
-
zwarte olijven ontpit150 g
-
melk lauw100 g
-
½ zakje gedroogde gist, (12 tot 13 g)verse gist (12 tot 13 g)½ blokje
-
suiker2 tl
-
water200 g
-
meel + naar believen500 g
-
20 g reuzelolijfolie20 g
-
zout15 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
10.5 g
Energia
1627 kJ /
389 kcal
Gordura
11 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
66.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Karameltaart
3h 50min
Dille en feta flatbread
1h 20min
Karamelpoeder
1h
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nenhuma avaliação
Kip met rode paprika
1h 5min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Vijfzadenbrood
1h 50min
Gembersoep met rode paprika
50min