Dispositivos e acessórios
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
Preparação 15min
Total 45min
4 porties
Ingredientes
-
80 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)geitenkaas medium hard, in stukken (2-3 cm)80 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
teentje knoflook1
-
300 g cherry tomaten in blik, in blokjes (0.5-1 cm)tomaten, rijp zaadjes verwijderd en in blokjes gesneden (0.5-1 cm)300 g
-
fijn zout1 ½ tl
-
verse basilicum gewassen en gedroogde blaadjes1 takje
-
water650 g
-
pasta, gedroogd, het type conchiglie of ander soort droge korte pasta350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
12.7 g
Energia
1590 kJ /
380 kcal
Gordura
9.2 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
65.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Starterskit
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Spaanse brunch
1h 15min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Kaastaartijs
Nenhuma avaliação
Gnocchi Tricolore
35min
Kruidenvinaigrette
Nenhuma avaliação
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Burrito ontbijt
Nenhuma avaliação
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Yoghurtijs met mango
12h
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min