Dispositivos e acessórios
Zachte wortelsoep met venkel
Preparação 10min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
venkel in stukken (2-3 cm)350 g
-
wortel geschild en in stukken (2-3 cm)250 g
-
prei in stukken (2-3 cm)40 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water500 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
fijn zout (opcional)1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6.1 g
Energia
711 kJ /
170 kcal
Gordura
13.6 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
6.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 Receitas
Benelux
Benelux
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Zachte bloemkoolsoep
50min