
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 gramů křenu čerstvého, na čtvrtky
- 20 gramů bílého chleba, toastového
- 100 gramů šalotky
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty masové, domácí
ou 1 kostka hovězího bujónu - 400 gramů brambora na kostičky
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů smetany
- pažitka na ozdobení
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 270 kcal / 1130 kJ
- Proteína
- 5.45 g
- Gordura
- 12.83 g
- Hidratos de carbono
- 32.15 g
- Fibra
- 4.63 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Hrstková polévka
10h 40min
Polévka ze zrajícího sýru
25min
Veganské sádlo
3h 15min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Cibulová polévka
1h 10min
Krémová polévka z rukoly
30min
Kedlubnová polévka
35min
Selské bramborové placky se zelím
1h 20min
Fazolková polévka
35min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min
Drožďová polévka s pórkem
40min