Dispositivos e acessórios
Eendenlever
Preparação 30min
Total 33h
6 porties
Ingredientes
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portie
Energia
571 kJ /
137 kcal
Proteína
19.32 g
Hidratos de carbono
1.28 g
Gordura
5.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gevarieerd koken elke dag
52 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Tarbot in champagnesaus
Nenhuma avaliação
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Scandinavische hamburger
4h 10min
Hollandaisesaus
15min
Lamsspiesjes
Nenhuma avaliação
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Driegangen maaltijd voor twee
1h 15min
Mayonaise
5min
Mayonaise zonder ei
10min
Drijvende eilandjes
40min