Versões compatíveis
Potatoes and green beans with parsley pesto
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 20 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp pine nuts
- 1 garlic clove
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- 400 g water
- 400 g potatoes (approx. 6), peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g fresh green beans, trimmed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 885.7 kJ / 210.8 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 9 g
- Gordura
- 16.1 g
- Gordura saturada
- 3.2 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sódio
- 284.7 mg
Receitas alternativas
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Cooking potatoes
45min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Steamed eggs sunny side up
15min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Steamed greens with lemon feta
20min
Simple steamed salmon
30min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Bacon and spring onion potato salad
1 Std. 5 Min