Dispositivos e acessórios
Japanese ramen noodle soup
Preparação 15min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
boneless pork belly, rind on scored400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
Chicken stock paste (see Tip)3 tsp
-
Chinese black vinegar1 tsp
-
piece fresh ginger cut into slices (3 mm)2 cm
-
miso paste50 g
-
eggs2
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
dried ramen noodles270 g
-
nori sheet torn into 4 pieces1
-
canned sweet corn kernels4 tbsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices, to garnish2
-
sesame seeds toasted, to garnish2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1249.3 mg
Proteína
31.5 g
Energia
1860.2 kJ /
442.9 kcal
Gordura
23.9 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
7.8 g
Hidratos de carbono
24.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Pulled pork burgers
4h 20min
Steamed Pork Patty
Nenhuma avaliação
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
24h 40min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Barbecued pork ribs
26h 15min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min
Pork belly ramen
4h 10min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min