Dispositivos e acessórios
Chocolate self-saucing pudding
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Cake
-
unsalted butter for greasing
-
blanched almonds60 g
-
gluten free flour mix (see Tips)100 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
cocoa powder (pure)30 g
-
salt1 pinch
-
soft dark brown sugar100 g
-
eggs2
-
full cream milk40 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Sauce
-
soft dark brown sugar100 g
-
cocoa powder (pure)20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water150 g
-
full cream milk150 g
-
whipped cream to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
221.8 mg
Proteína
8.6 g
Energia
1446.7 kJ /
344.3 kcal
Gordura
12.3 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
50 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky date pudding
1h 30min
Salted caramel slice
2h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Dark chocolate frosting
10min
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
ANZAC biscuits
40min
Custard
10min
Pikelets
35min
Buttercream icing
10min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
ANZAC slice
1h 40min