
Dispositivos e acessórios
Gluten free chocolate brownie
Preparação 10min
Total 45min
24 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
water30 g
-
dark chocolate (gluten free), broken into pieces170 g
-
caster sugar100 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
eggs2
-
gluten free flour mix (see Tips)50 g
-
salt1 pinch
-
white chocolate cut into pieces (approx. 1 cm)80 g
-
whole raw macadamia nuts cut into pieces80 g
Nutrição por 1 portion
Energia
148.9 kcal /
625.3 kJ
Proteína
1.9 g
Gordura
11.1 g
Hidratos de carbono
10.9 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
5.6 g
Sódio
58.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia