Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 30 g water
- 170 g dark chocolate (gluten free), broken into pieces
- 100 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 2 eggs
- 50 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 pinch salt
- 80 g white chocolate, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 80 g whole raw macadamia nuts, cut into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 625.3 kJ / 148.9 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Hidratos de carbono
- 10.9 g
- Gordura
- 11.1 g
- Gordura saturada
- 5.6 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sódio
- 58.3 mg
Receitas alternativas
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Gluten free sticky date puddings
1h 5min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Gluten free gingerbread cookies
2 Std. 35 Min
Gluten free breakfast cereal clusters
1h 15min
Gluten free scones
30min
Chewy pistachio biscuits
45 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 20 Min
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Easy coconut cake
1h 45min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min