Chicken, leek and corn pie

Chicken, leek and corn pie

4.0 237 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 15min
6 portions

Ingredientes

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    4 sprigs
  • brown onion peeled and cut into halves
    1
  • leeks white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces
    300 g
  • salted butter cut into pieces
    50 g
  • plain flour
    80 g
  • water
    250 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)
    400 g
  • pouring (whipping) cream
    50 g
  • frozen corn kernels
    300 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • puff pastry (see Tips)
    2 - 4 sheets

Nutrição por 1 portion

Energia 637.6 kcal / 2677.7 kJ
Proteína 23.2 g
Gordura 32.2 g
Hidratos de carbono 60.7 g
Fibra 7.9 g
Gordura saturada 15.2 g
Sódio 675.5 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...