Dispositivos e acessórios
Banana cupcakes with peanut butter frosting
Preparação 15min
Total 1h
12 portions
Ingredientes
Banana cupcakes
-
raw almonds60 g
-
ripe banana broken into pieces170 g
-
eggs2
-
freshly squeezed orange juice (see Tips)70 g
-
pure maple syrup (see Tips)80 g
-
extra virgin olive oil120 g
-
wholemeal self-raising flour190 g
-
baking powder¼ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
Peanut butter frosting
-
cream cheese cut into pieces (3-4 cm) and softened250 g
-
smooth peanut butter90 g
-
pure maple syrup (see Tips)1 ½ tbsp
-
banana chips for decorating (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
228.4 mg
Proteína
7.7 g
Energia
1438 kJ /
342.3 kcal
Gordura
25.3 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
7.7 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet Nourish
80 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Banana bread
1h 50min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Noughts and crosses
2h 45min
Basic vanilla cake
55min
Easy coconut cake
1h 45min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Chocolate cupcakes
1h 20min
Basic berry muffins
40min
Apple and cinnamon muffins
35min
Banana and oat mini muffins
40min