Banana cupcakes with peanut butter frosting
TM6 TM5 TM31

Banana cupcakes with peanut butter frosting

3.6 (48 avaliações )

Ingredientes

Banana cupcakes

  • 60 g raw almonds
  • 170 g ripe banana, broken into pieces
  • 2 eggs
  • 70 g freshly squeezed orange juice (see Tips)
  • 80 g pure maple syrup (see Tips)
  • 120 g extra virgin olive oil
  • 190 g wholemeal self-raising flour
  • ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp ground cinnamon

Peanut butter frosting

  • 250 g cream cheese, cut into pieces (3-4 cm) and softened
  • 90 g smooth peanut butter
  • 1 ½ tbsp pure maple syrup (see Tips)
  • banana chips, for decorating (optional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1438 kJ / 342.3 kcal
Proteína
7.7 g
Hidratos de carbono
20.6 g
Gordura
25.3 g
Gordura saturada
7.7 g
Fibra
3.3 g
Sódio
228.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas