Banana cupcakes with peanut butter frosting

Banana cupcakes with peanut butter frosting

3.7 53 avaliações
Preparação 15min
Total 1h
12 portions

Ingredientes

Banana cupcakes
  • raw almonds
    60 g
  • ripe banana broken into pieces
    170 g
  • eggs
    2
  • freshly squeezed orange juice (see Tips)
    70 g
  • pure maple syrup (see Tips)
    80 g
  • extra virgin olive oil
    120 g
  • wholemeal self-raising flour
    190 g
  • baking powder
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ½ tsp
Peanut butter frosting
  • cream cheese cut into pieces (3-4 cm) and softened
    250 g
  • smooth peanut butter
    90 g
  • pure maple syrup (see Tips)
    1 ½ tbsp
  • banana chips for decorating (optional)

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 228.4 mg
Proteína 7.7 g
Energia 1438 kJ / 342.3 kcal
Gordura 25.3 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 7.7 g
Hidratos de carbono 20.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...