Dispositivos e acessórios
Scream cupcakes
Preparação 40min
Total 2h 5min
24 portions
Ingredientes
Cupcakes
-
raw sugar250 g
-
unsalted butter room temperature200 g
-
eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
plain flour400 g
-
full cream milk250 g
Frosting
-
white chocolate broken into pieces120 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
unsalted butter cut into pieces200 g
-
pure icing sugar300 g
Shards
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup1 tbsp
-
vinegar50 g
Assembly
-
condensed milk3 tbsp
-
red food colouring (natural)2 - 3 drops
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
66.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1590.3 kJ /
380.1 kcal
Gordura
17.8 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
10.8 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Happy Halloween!
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Molten chocolate cake
45min
Soft Cake with Salted Caramel
1h 40min
Marshmallow icing
7h 40min
Six-layer cake
5h 45min
Moroccan doughnuts
2h 10min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Red Velvet Number Cake
2h 30min
Pancake and fruit kebabs
1h
Strawberry caipiroska
10min
Gravity cake
2h
Basic chocolate cupcakes
40min
Basic vanilla cupcakes
35min