Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad

Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad

3.6 5 avaliações
Preparação 20min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • Swiss chard, white stems removed from base of leaves, torn in half
    200 g
  • chicken breasts (approx. 150 g each)
    2
  • fine sea salt plus extra to taste
    2 pinches
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • garlic cloves to taste
    2 - 3
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • spring onions thinly sliced
    2
  • water
    300 g
  • mixed peppers cut in strips (5 mm wide)
    500 g
  • ripe tomatoes diced (approx. 160 g)
    2
  • dried oregano
    1 tsp
  • quark (curd cheese)
    100 g
    mozzarella, cut in pieces (2 cm)

Nutrição por 1 portion

Energia 263 kcal / 1101 kJ
Proteína 24.7 g
Gordura 13.9 g
Hidratos de carbono 9.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...