Dispositivos e acessórios
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Swiss chard, white stems removed from base of leaves, torn in half200 g
-
chicken breasts (approx. 150 g each)2
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
extra virgin olive oil30 g
-
spring onions thinly sliced2
-
water300 g
-
mixed peppers cut in strips (5 mm wide)500 g
-
ripe tomatoes diced (approx. 160 g)2
-
dried oregano1 tsp
-
mozzarella, cut in pieces (2 cm)quark (curd cheese)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.7 g
Energia
1101 kJ /
263 kcal
Gordura
13.9 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Steam Supreme
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chilli con carne
40min
Bolognese Sauce
1h 15min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Steamed Rice
25min
Vegetable Soup
35min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Layered Chicken Dinner
1h 45min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Meatballs with tomato sauce
45min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min