
Dispositivos e acessórios
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
long red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste10 - 15 g
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
oyster sauce to taste1 - 2 tsp
Nutrição por 1 portion
Energia
137.9 kcal /
577.1 kJ
Proteína
3.7 g
Gordura
8 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
1.4 g
Sódio
359.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Chinese
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda