Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
ou 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
ou sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
ou 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2145 kJ / 513 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 64 g
- Gordura
- 12 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 307 mg
Receitas alternativas
Mashed potatoes
50 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1 Std. 15 Min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 Std. 15 Min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40 Min
Creamy Mushroom Soup; Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1u. 5min
Steamed Rice
25 Min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1h 40min
Bread stew with tomato and onion
Nenhuma avaliação
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Versatile Chunky Soup
50 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min