Dispositivos e acessórios
Hazlenut and Sunflower Spread
Preparação 5min
Total 8h 10min
350 g
Ingredientes
-
water250 g
-
sunflower seeds100 g
-
blanched hazelnuts toasted200 g
-
fine sea salt (or see variation for sweet version)1 pinch
-
lemon juice only½
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
14 g
Energia
2327 kJ /
556 kcal
Gordura
53 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Modern Vegetarian
60 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Red Pepper and Apple Dip
35min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45min
Stuffed vegetables
1h 5min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40min
Pea Quiche
1h
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Seitan Roulade with Cranberry Stuffing and Vegan Gravy
1h 5min
Pasta alla Puttanesca
35min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min