Dispositivos e acessórios
Dill and Feta Flatbread
Preparação 20min
Total 1h 20min
8 pieces
Ingredientes
-
fresh dill leaves20 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
water150 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
feta cheese cut in pieces200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
9 g
Energia
1491 kJ /
356 kcal
Gordura
20 g
Fibra
1.9 g
Hidratos de carbono
33 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Tasty Flatbreads
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Easter Cream Pastries
1h 15min
Olive Spread
5min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Mini Spinach Calzone
2h 35min
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Yoghurt Bread
2h