Dispositivos e acessórios
Two-Flavoured Picnic Rolls
Preparação 20min
Total 1h 30min
24 pieces
Ingredientes
Dough
-
milk250 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing50 g
-
sugar50 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
hard goat's cheese cut in pieces60 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained40 g
-
Brie cut in pieces50 g
-
bacon lardons80 g
-
olive oil1 tsp
-
maple syrup2 tsp
Decoration
-
egg beaten, for glazing1
-
poppy seeds for sprinkling1 Tbsp
-
sesame seeds for sprinkling1 Tbsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
5.2 g
Energia
608 kJ /
145 kcal
Gordura
5.5 g
Hidratos de carbono
18.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Picnic
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Char Siu Pastries
6h 10min
Pitta Bread
2h
Bacon Roly-polies
1h
Sesame Biscuits
1h 15min
Chocolate Bourbons
45min
Herb Bread
1h 10min
Star Pizza
1h 45min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Curry Bread Rolls
2h 10min
Pesto Star Bread
2h 50min
White Finger Rolls
3h 30min