Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting

Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting

4.7 66 avaliações
Preparação 10min
Total 2h 15min
12 slices

Ingredientes

Chocolate Bean Cake
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    120 g
  • tinned kidney beans lightly rinsed and drained
    400 g
  • water
    1 Tbsp
    1 Tbsp strong brewed coffee
  • medium eggs
    5
  • vanilla bean paste
    1 Tbsp
  • coconut sugar
    180 g
  • cocoa powder, unsweetened
    70 g
  • baking powder
    1 tsp
  • bicarbonate of soda
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
Coconut Butter Cream Frosting
  • coconut sugar
    200 g
  • full cream milk
    20 g
  • unsalted butter soft
    80 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • cocoa powder, unsweetened
    1 ½ Tbsp

Nutrição por 1 slice

Energia 322 kcal / 1356 kJ
Proteína 6 g
Gordura 17 g
Hidratos de carbono 37 g
Fibra 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...