Dispositivos e acessórios
Pumpkin Soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
oil10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
pumpkin flesh cut in pieces400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
592 kJ /
141 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Asparagus cream soup
30min
Pumpkin soup
35min
Creamy Tomato Soup
25min
Apple tart
1h
Sponge Cake
1h 50min
Rice pudding
1h
Baked spinach and eggs
35min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Broccoli And Blue Cheese Soup
25min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45min
Cream of Vegetable Soup
15min
Chickpea Soup with Spinach
40min