Dispositivos e acessórios
Pumpkin Soup
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
oil10 g
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)10 g
-
pumpkin flesh cut in pieces400 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
raw cashew nuts50 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
water750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
592 kJ /
141 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook 2018
174 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Carrot and Ginger Soup
5 Min
Pumpkin soup
35 Min
Soya Milk Ice Cream
10 Std. 15 Min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Potato Cakes
45 Min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 Min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 Min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min