Green Curry Chicken

Green Curry Chicken

4.6 78 avaliações
Preparação 20min
Total 55min
4 portions

Ingredientes

  • coriander seeds
    ½ tsp
  • dried fennel seeds
    ¼ tsp
  • white peppercorns
    5
  • fresh coriander root cut in long pieces (see tip)
    10 g
  • ground turmeric
    1 tsp
  • shrimp paste
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • fresh green chillies deseeded, cut in long pieces
    5
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli deseeded, cut in long pieces
    1
  • shallot halved
    1
  • fresh lemon grass white part only, sliced
    10 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • water
    15 g
  • coconut milk
    240 g
  • makrut lime leaf
    1
  • chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3 cm)
    450 g
  • fish sauce
    1 Tbsp
  • sugar
    ½ Tbsp
  • aubergine cut in long pieces (1 cm x 4 cm)
    100 g
  • fresh green beans ends removed, cut in pieces (4 cm)
    100 g

Nutrição por 1 portion

Energia 297 kcal / 1246 kJ
Proteína 23 g
Gordura 19 g
Hidratos de carbono 8 g
Fibra 2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...