![Lobster Bisque Lobster Bisque](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a5ac1dfe-3859-439a-a123-c949a2014c16/Derivates/375155ea-ed95-4bda-9a62-73b23096ba56.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 32 oz water
- 4 fresh lobster tails, medium (approx. 4 oz each)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dry white wine (e.g. chardonnay)
- 1 oz cognac
- 4 oz yellow onions, quartered (approx. ½ large onion)
- 2 oz carrots, cut into ¾ in. pieces (approx. 1 large carrot)
- 2 oz celery, cut into ¾ in. pieces (approx. 2 stalks)
- 1 leek, cut into ½ in. pieces, white part only
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs parsley
- 24 oz seafood stock
- 2 ½ oz long-grain white rice
- 2 oz tomato paste
- 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp cayenne pepper, to taste
- 2 oz heavy whipping cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1456 kJ / 348 kcal
- Proteína
- 26 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 14 g
- Fibra
- 3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
French Onion Soup
1klst 10 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 分钟
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 Min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 Std. 45 Min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1klst 10 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 godz. 40 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Oysters Rockefeller
25 Min
Tuna Tartare
40 min
New England Clam Chowder
45 分钟