Dispositivos e acessórios
Lobster Bisque
Preparação 35min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
-
water32 oz
-
fresh lobster tails medium (approx. 4 oz each)4
-
salted butter1 oz
-
dry white wine (e.g. chardonnay)2 oz
-
cognac1 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
carrots cut into pieces (¾ in.)2 oz
-
celery cut into pieces (¾ in.)2 oz
-
leek white part only, cut into pieces (½ in.)1
-
garlic clove1
-
fresh thyme3 sprigs
-
fresh parsley3 sprigs
-
seafood stock24 oz
-
long-grain white rice2 ½ oz
-
tomato paste2 oz
-
fine sea salt to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cayenne pepper to taste⅛ tsp
-
heavy whipping cream2 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
26 g
Energia
1456 kJ /
348 kcal
Gordura
14 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Cookbook
68 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Béarnaise sauce
15min
Asparagus Cream Soup
25min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
20min
Homemade Lemonade
10min
Lemonade (TM5 Metric)
10min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Tuna Tartare
40min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
New England Clam Chowder
45min
French Onion Soup
1h 10min