Dispositivos e acessórios
Rode bietensap
Preparação 10min
Total 10min
5 glazen
Ingredientes
-
rode biet, gekookt in stukken100 g
-
wortelen in kleine stukken80 g
-
gember, vers geschild, in kleine stukken10 g
-
sinaasappelsap, vers geperst250 g
-
roze pompelmoes (ong. 150 g), geschild, wit vel en pitten verwijderd1
-
water150 g
-
honing naar believen1 - 2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 glas
Proteína
1 g
Energia
295 kJ /
70 kcal
Gordura
0 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vitamine boost
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Geroosterde aubergines
Nenhuma avaliação
Vegan Caesar saladedressing
40min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Rogge flatbreads
Nenhuma avaliação
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Antioxidantenboost
10min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Groene bron
10min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Detoxsapje “Gave huid”
10min