Dispositivos e acessórios
Koolsoep
Preparação 15min
Total 50min
4 porties
Ingredientes
-
teentjes knoflook hartje verwijderd2
-
ui gehalveerd80 g
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
olijfolie40 g
-
water600 g
-
fijn zout1 volle tl
-
witte kool in repen400 g
-
aardappel in stukken (1-2 cm)200 g
-
witte bonen, uit blik200 g
-
zwarte peper, vers gemalen1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6.3 g
Energia
786 kJ /
188 kcal
Gordura
10.6 g
Fibra
5.9 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Winterse soepen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Champignons of zwammen met look
20min
Romige aspergesoep
25min
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nenhuma avaliação
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nenhuma avaliação
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zachte bloemkoolsoep
50min