Dispositivos e acessórios
Steak tartaar
Preparação 10min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (opcional)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
21.3 g
Energia
670 kJ /
160 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lekker en licht
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
20min
Veelzijdige gladde soep
45min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Nenhuma avaliação
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Klassieke sabayon
15min
Zalmtartaar
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Aardappel- en groentenpuree
40min