Dispositivos e acessórios
Uiensoep
Preparação 10min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
-
Gruyère kaas in stukken gesneden80 g
-
uien in helften gesneden500 g
-
olijfolie30 g
-
ongezouten boter20 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper plus extra naar smaak2 snuifjes
-
meel (10 g)2 tl
-
droge witte wijn200 g
-
water800 g
-
1 tl huisgemaakte bouillonpasta, kip of rundvleesbouillonblokje (voor 0,5 l) kip of rundvlees1
-
stokbrood enigszins oudbakken, of ander knapperig brood12 sneetjes
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
9 g
Energia
1034 kJ /
247 kcal
Gordura
8 g
Fibra
2.7 g
Hidratos de carbono
28 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tomatenketchup
1h 15min
Romige aspergesoep
25min
Ingelegde champignons
Nenhuma avaliação
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Nenhuma avaliação
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Nenhuma avaliação
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Gekruide noten
45min
Romige champignonsoep
20min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Zachte bloemkoolsoep
50min