Dispositivos e acessórios
Bloemkool met kaas
Preparação 20min
Total 55min
6 porties
Ingredientes
-
200 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (opcional)1 - 2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
17 g
Energia
1273 kJ /
305 kcal
Gordura
20 g
Fibra
5.1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolademousse
3h 20min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Bechamelsaus
15min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Erwten met ham
25min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Gehaktbrood
1h 20min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45min