Dispositivos e acessórios
Brood van gierstmeel
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 sneetjes
Ingredientes
-
gierstkorrels100 g
-
boekweitkorrel100 g
-
water330 g
-
verse gist25 g
-
suiker1 tl
-
glutenvrije bloem250 g
-
zout2 tl
-
extra vergine olijfolie10 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
sezamzaadjes1 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
6.5 g
Energia
1247 kJ /
298 kcal
Gordura
6.7 g
Fibra
4.7 g
Hidratos de carbono
56.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Nenhuma avaliação
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Amandel Spritz-koekjes
1h
Basisrecept Brood
3h