Dispositivos e acessórios
Glutenvrij chocoladebrood
Preparação 5min
Total 1h 10min
14 sneetjes
Ingredientes
-
zachte boter80 g
-
glutenvrij wit meel240 g
-
maïzena (zetmeel)50 g
-
kristalsuiker150 g
-
xanthaangom (optioneel)1 tl
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
fijn zout½ tl
-
Griekse yoghurt200 g
-
eieren2
-
chocoladedruppels100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Proteína
5.2 g
Energia
956 kJ /
229 kcal
Gordura
9.2 g
Hidratos de carbono
31.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kipnuggets
40min
Yoghurtcake
1h 40min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Frittata met gestoomde aardappelen
1h 15min
Havermoutrepen met kaas
45min
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Gestoomde broodjes
2h 10min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Marmercake
2h
De wafels van de foor
3h