Dispositivos e acessórios
Gevulde veggieslakken
Preparação 20min
Total 45min
10 stuks
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
5 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
3.2 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
2.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kinderen in de keuken
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Vegan feta in olie met kruiden
Nenhuma avaliação
Broodkruimels
5min
Veenbes & rode biet koekjes
2h 40min
Heksenvingerkoekjes
2h
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Amaretti van abrikoos
40min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Sacher taart
3h
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação