Dispositivos e acessórios
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Preparação 15min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
ui gehalveerd50 g
-
teentje knoflook1
-
boerenkool in stukjes (2-3 cm)200 g
-
olie30 g
-
water450 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
melk100 g
-
zout½ tl
-
nootmuskaat, gemalen2 - 3 snuifjes
-
1 kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
pasta, droge type, penne300 g
-
zonnebloempitten20 - 30 g
-
150 g gorgonzola, in stukjesFontina kaas geraspt of in kleine stukjes150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
771 mg
Proteína
23 g
Energia
2730 kJ /
652 kcal
Gordura
33 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
14 g
Hidratos de carbono
67 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Honey BBQ Chicken
Nenhuma avaliação
Lolly's met aardbeien
Nenhuma avaliação
Mini Burgers
Nenhuma avaliação
Gegrilde zeevruchten plank
Nenhuma avaliação
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Spaghetti carbonara
30min
Kweeperentaart
50min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min