Dispositivos e acessórios
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
Preparação 5min
Total 30min
6 porties
Ingredientes
-
sjalotten gehalveerd (ongeveer 30 g)2
-
olijfolie plus 1 el om te bakken5 g
-
1 tl brandy, Franscognac1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
zure room300 g
-
boter om in te smeren
-
garnalen, rauw, gepeld400 g
-
zeezout of naar smaak3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 snuifje
-
verse bieslook gehakt1 el
-
eierdooiers van grote eieren2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13.6 g
Energia
908 kJ /
217 kcal
Gordura
16.9 g
Hidratos de carbono
2.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalm met venkel
40min
Zalmsoufflé
1h
Gekruide lamstaart
40min
Gevulde vis
1h 50min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Tarbot met salsasaus
Nenhuma avaliação
Steak Stroganoff
45min
XXL kip pastei
1h 55min
Bouillabaisse
Nenhuma avaliação
Gegratineerde coquilles
25min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min