
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 konzervy tuňáka, konzervovaného, ve vlastní šťávě (každá konzerva á 180 gramů)
- 150 gramů kukuřice, sterilované
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 2 jarní cibulky (cca 70 gramů), na kousky (5 cm)
- 60 gramů červené papriky na kousky
- 100 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře černého, mletého
- Nutrição
- por 8 porcí
- Energia
- 1514 kcal / 6337 kJ
- Proteína
- 139.4 g
- Gordura
- 91 g
- Hidratos de carbono
- 25.7 g
- Fibra
- 4.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Lahůdková rybí pomazánka
5min
Vaječná pomazánka s tvarohem
10min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Tvarohová pomazánka s koprem
5min
Ředkvičková pomazánka
5min
Pomazánka z makrely
20min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5min
Pomazánka z uzené makrely
15min
Třená niva
5min
Hermelínová pěna
10min
Česnekovo sýrová pomazánka
5min