Versões compatíveis
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g unsalted pistachio nuts, shelled
- 1000 g water
- 400 g carrots, cut into pieces (4-5 cm)
- 1000 g chicken breast fillets, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp vinegar
- 2 ½ tsp salt
- 2 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp ground cinnamon
- 450 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato etc.), cut into slices
- 100 g onions, cut into quarters
- 100 g mixed vegetables (e.g. carrot, courgette, potato), cut into slices
- 2 dried bay leaves
- 50 g olive oil
- 1 pinch pepper
- 50 g butter, cut in pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1364 kJ / 326 kcal
- Proteína
- 33.5 g
- Hidratos de carbono
- 10.6 g
- Gordura
- 16.7 g
Receitas alternativas
Courgette Omelette
40 Min
Cherry Jam
45min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Grape Jelly
50 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45min
Chicken stock paste
45min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 Std. 40 Min
Bread stew with tomato and onion
Keine Bewertungen
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12h 20min
Potato cakes
45min