Versões compatíveis
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cranberry Camembert Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 21 leaves)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 5 oz Camembert cheese, with rind left on, quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 10 fresh chives, quartered
- 1 oz salted butter
- 17 ½ oz water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tip)
- 6 baby gold potatoes, cleaned and cubed (1 in.), (approx. 22.5 oz)
- 32 oz chicken breasts, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
- 7 - 10 oz fresh green beans, trimmed
- ½ oz dry white wine
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tsp hot English mustard
- 2 tsp prepared horseradish
- 2 tsp seeded mustard (whole grain or stone ground)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2724 kJ / 651 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 38 g
- Fibra
- 7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken Fricassee
50min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Beef Stroganoff
40min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Marsala
40min
Mini Frittatas
35min
Chicken Tetrazzini
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min