Versões compatíveis
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Cranberry Camembert Stuffing
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dried cranberries
- 1 oz raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 21 leaves)
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 5 oz Camembert cheese, with rind left on, quartered
Chicken, Potatoes and Mustard Sauce
- 1 garlic clove
- ½ shallot (approx. 2 oz)
- 10 fresh chives, quartered
- 1 oz salted butter
- 17 ½ oz water
- 1 - 2 tsp chicken stock paste (see Tip)
- 6 baby gold potatoes, cleaned and cubed (1 in.), (approx. 22.5 oz)
- 32 oz chicken breasts, boneless and skinless (approx. 3-4 breasts)
- 7 - 10 oz fresh green beans, trimmed
- ½ oz dry white wine
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tsp hot English mustard
- 2 tsp prepared horseradish
- 2 tsp seeded mustard (whole grain or stone ground)
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2724 kJ / 651 kcal
- Proteína
- 30 g
- Hidratos de carbono
- 50 g
- Gordura
- 38 g
- Fibra
- 7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Chicken Tetrazzini
40min
Colorado Cowboy Beans
1 Std. 5 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 Std. 5 Min
Chicken Marsala
40min
Horchata "Coconut Water"
5min
Greek Style Pork Stew
1h
Baked Crab Dip
15min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min