Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®.

Para preparar esta receita precisa do Protetor da lâmina Bimby®. Saiba mais

Sous-Vide Osso Buco
TM6

Sous-Vide Osso Buco

4.1 (7 avaliações )

Ingredientes

  • 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
  • 2 pinches salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 tbsp all-purpose flour, to dust
  • 3 tbsp vegetable oil, to fry
  • 1 garlic clove
  • 2 oz yellow onion, cut in pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
  • 1 pinch ground sweet paprika
  • 2 oz tomato paste
  • 7 oz red wine
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
  • 1 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
    ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
  • fresh parsley leaves, chopped, to garnish

Nutrição
por 1 portion
Energia
2147.5 kJ / 513.3 kcal
Proteína
40.3 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gordura
28.8 g
Gordura saturada
7.3 g
Fibra
1.5 g
Sódio
0.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas