Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
ou 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Proteína
- 40.3 g
- Hidratos de carbono
- 12.5 g
- Gordura
- 28.8 g
- Gordura saturada
- 7.3 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sódio
- 0.3 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lobster Bisque
1h 50 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Tempered Chocolate
Nenhuma avaliação
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13hod. 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Shrimp and Crab Stack
25 min
Browning Pork Strips
15min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Crab Cakes
1h 35 min