Sous-Vide Osso Buco

Sous-Vide Osso Buco

4.3 9 avaliações
Preparação 30min
Total 12h 40min
4 portions

Ingredientes

  • veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
    4 pieces
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • all-purpose flour to dust
    1 tbsp
  • vegetable oil to fry
    3 tbsp
  • garlic clove
    1
  • yellow onion cut in pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • leeks white part only, in slices (1 in.)
    7 oz
  • ground sweet paprika
    1 pinch
  • tomato paste
    2 oz
  • red wine
    7 oz
  • water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
  • lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
    1 oz
    1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
  • fresh parsley leaves chopped, to garnish

Nutrição por 1 portion

Energia 513.3 kcal / 2147.5 kJ
Proteína 40.3 g
Gordura 28.8 g
Hidratos de carbono 12.5 g
Fibra 1.5 g
Gordura saturada 7.3 g
Sódio 0.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...