Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Osso Buco
Preparação 30min
Total 12h 40min
4 portions
Ingredientes
-
veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
all-purpose flour to dust1 tbsp
-
vegetable oil to fry3 tbsp
-
garlic clove1
-
yellow onion cut in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
leeks white part only, in slices (1 in.)7 oz
-
ground sweet paprika1 pinch
-
tomato paste2 oz
-
red wine7 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
0.3 mg
Proteína
40.3 g
Energia
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Gordura
28.8 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
7.3 g
Hidratos de carbono
12.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sous-Vides
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Thick and Creamy Custard
Nenhuma avaliação
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Seafood Rice
Nenhuma avaliação
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pistachio Butter
15min
Sous-vide Ossobuco
12h 40min
Strawberry Panna Cotta
4h 40min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45min