Dispositivos e acessórios
Sautéed vegetables
Preparação 5min
Total 15min
1 Complete Recipe
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Complete Recipe
Proteína
12.4 g
Energia
4833 kJ /
1155 kcal
Gordura
101.3 g
Hidratos de carbono
48.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Potato Pancakes
45min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Papaya Sorbet
15min
Steamed Meatballs
30min
Steamed Leeks
25min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Cabbage
25min
Grated Carrots
5min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min