Dispositivos e acessórios
Sautéed vegetables
Preparação 5min
Total 15min
1 Complete Recipe
Ingredientes
-
extra virgin olive oil100 g
-
onion cut into quarters300 g
-
garlic cloves2
-
leeks finely cut (only the white part, approx. 300 g)3
-
200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)ripe tomatoes cut into quarters (approx. 300 g)3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 Complete Recipe
Proteína
12.4 g
Energia
4833 kJ /
1155 kcal
Gordura
101.3 g
Hidratos de carbono
48.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Cutter Fermented Onions
72h 30min
Vegan Spanish Omelette
40min
Cheese Owls
15min
Steamed Green Beans
30min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Sautéed Onions and Garlic
20min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Sautéing 7 oz Leeks
Nenhuma avaliação
Browning 8.5 oz Shallots
25min
Sautéing 7 oz Onions
20min