
Dispositivos e acessórios
Japanese Strawberry Shortcake
Preparação 10min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
superfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Nutrição por 1 portion
Energia
391 kcal /
1635.9 kJ
Proteína
5 g
Gordura
29 g
Hidratos de carbono
32.9 g
Fibra
1.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional