Dispositivos e acessórios
Bamia (okra and meat stew)
Preparação 15min
Total 55min
4 portions
Ingredientes
-
okra trimmed800 g
-
garlic cloves4
-
brown onion cut into halves200 g
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
olive oil60 g
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste70 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
795.1 mg
Proteína
35.6 g
Energia
1672.2 kJ /
398.2 kcal
Gordura
21.8 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
4.8 g
Hidratos de carbono
10.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Authentic Lebanese
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fish soup
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Red lentil soup with cumin
55min
Sardines in parcels with green bean salad
1h
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Salmon kabsa
40min