Dispositivos e acessórios
Mushroom cappuccino
Preparação 15min
Total 25min
8 portions
Ingredientes
-
dried porcini mushrooms10 g
-
eschalots60 g
-
unsalted butter30 g
-
button mushrooms550 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water100 g
-
sherry (optional)1 tbsp
-
truffle oil1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
109.7 mg
Proteína
2.5 g
Energia
654.8 kJ /
155.9 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
9.4 g
Hidratos de carbono
1.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Nenhuma avaliação
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Mayonnaise
5min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Anise-cured salmon
14h 10min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26h 50min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Sunny gazpacho
25min