Dispositivos e acessórios
Kheer
Preparação 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
vermicelli noodles broken into thirds (see Tips)100 g
-
full cream milk700 g
-
sugar (optional)50 g
-
cardamom pod crushed5
-
rose water½ tsp
-
saffron threads10
-
sweetened condensed milk200 g
-
shelled pistachios for garnishing
-
edible gold leaf for garnishing (optional)
-
edible flowers for garnishing (optional - see Tips)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
120.1 mg
Proteína
13.1 g
Energia
1882.5 kJ /
448.3 kcal
Gordura
13.6 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
7.2 g
Hidratos de carbono
72.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of India
98 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Savoury semolina
15min
Paneer makhani
45min
Besan ki burfi
5h 5min
Gulab jamuns
2h 50min
Burfee
24h 30min
Fresh coconut chutney
10min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Shrikhand (flavoured hung yoghurt)
12h 15min
Stuffed Parathas
1h 20min
Kheer with Dark Chocolate Topping
2h 50min
Carrot halwa
1h 5min
Chhole (chickpea curry)
35min