Dispositivos e acessórios
Picadillo (Texas Hash)
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1176 kJ /
281 kcal
Gordura
20 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Carnitas
50min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Fettuccine Alfredo
40min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5h 45min
Beef Tostadas
1h 10min
Chicken Enchiladas
40min
Pozole Verde
2h
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Tinga de Pollo
40min
Chicken and Avocado Arepas
1h