Dispositivos e acessórios
Picadillo (Texas Hash)
Preparação 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
11 g
Energia
1176 kJ /
281 kcal
Gordura
20 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Beef Barbacoa
2h
Chicken Enfrijoladas
50min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Fish Carnitas
20min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Chicken Enchiladas
40min
Pork Tortas
2h 20min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tortilla Soup
25min
Tinga de Pollo
40min