Dispositivos e acessórios
Yucatan Style Sopa de Lima
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
Roma tomato cut into pieces4 oz
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves with skin on4
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
dried oregano2 tsp
-
allspice berries½ tsp
-
whole black peppercorns¼ tsp
-
whole cloves1 tbsp
-
lime juice2 oz
-
habanero chili cut in half1
-
salt to taste1 tbsp
-
chicken stock65 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless cut into pieces (2 in.)24 oz
-
corn tortilla cut into strips and fried, to garnish5 oz
-
tomatoes quartered, seeded, diced, to garnish7 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1668.3 mg
Proteína
34.2 g
Energia
1350.2 kJ /
322.7 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cancun Mexico
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Soothing Soups
11 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Pozole Verde
2h
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Tex-Mex Turkey Soup
50min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Grisons Barley Soup
55min
Fish and Zucchini
35min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min